Läderarmband med pärlor - Pyssel & pysseltips - Make & Create
Kategorier
Nyhetsbrev

Läderarmband med pärlorDessa armband med lädersnöre och turkosa stenpärlor är tillverkade på liknande sätt som jag gjorde mina wraparmband. Mina är enkelradiga men du kan göra armband som går flera gånger runt handleden om du vill. Som lås har jag använt söta resinpärlor i form av blommor.Till ett armband behöver du: 80 cm lädersnöre som är 2 mm tjockt, ca 25-30 st turkosa stenpärlor som är 6 mm i diameter, 1 st blompärla av resin, 110 cm nylontråd/fiskelina, en linjal och en sax. Min söta sax är en nytillverkad järnsax i gammal stil. Du hittar den och allt annat material här hos oss på Make & Create. En knytplatta (s k clipboard) underlättar arbetet när du tillverkar dina armband. Nål behövs inte eftersom nylontråden är så pass styv i sig själv.1. Gör så här: Klipp till en bit lädersnöre som är 80 cm och en bit nylontråd som är 110 cm. Vik både lädersnöret och nylontråden dubbelt. Linda mitten av nylontråden stramt några varv runt lädersnöret för att bilda en ögla (som är stor nog för att trä blompärlan igenom). Knyt en knut på nylontråden.


2. Fäst öglan under klämman på knytplattan och börja väva in pärlorna.


3. Väv med båda ändarna av nylontråden. Den vänstra nylontråden ska under den vänstra delen av lädersnöret, genom pärlan och över den högra delen av lädersnöret. Den högra nylontråden ska under den högra delen av lädersnöret, genom samma pärla och över den vänstra delen av lädersnöret, som illustrerat ovan. Fortsätt på samma sätt tills armbandet är så långt som du vill ha det. Se till att dra åt nylontråden allt eftersom för att få ett jämnt resultat.


4. Fäst blompärlan på samma sätt, genom att trä båda ändarna av nylonsnöre genom pärlan från motsatta håll. Vänd armbandet upp och ned och knyt en dubbelknut på undersidan.


5. Knyt lädersnöret och ta med nylontråden i samma knut. Klipp av ändarna. Nu är du klar! Svårare än så är det inte.Du kan variera dina armband i det oändliga, t ex genom att använda tunnare lädersnöre och mindre pärlor.
Just nu har vi kampanjpris på lädersnören, stenpärlor, nylontråd och blompärlor. Du hittar alla kampanjvaror i kategorin som heter Erbjudanden. Kampanjpriserna gäller t o m 30 augusti 2015 eller så långt lagret räcker.


Pyssla lugnt! :-) /Helena, Craft & Creativity

Skriv ut
Länkade produkter:

Sortera på:

{{ row.rowsum_to_pay + row.discount | viskanCurrency: NGDATA.shopcart.head.currencyCode }}
{{ row.qty }} st {{ row.artname | limitTo : 15 }} {{ row.artname.length > 15 ? '...' : '' }}
Frakt:
{{ NGDATA.shopcart.head.wdel_carriage | viskanCurrency: NGDATA.shopcart.head.currencyCode }}
Faktureringsavgift:
{{ NGDATA.shopcart.head.wpay_carriage | viskanCurrency: NGDATA.shopcart.head.currencyCode }}
Rabatt:
-{{ NGDATA.shopcart.head.total_discount | viskanCurrency: NGDATA.shopcart.head.currencyCode }}
{{ NGDATA.shopcart.head.tot_qty }} produkter
{{ NGDATA.shopcart.head.tot_qty }} produkter
{{ NGDATA.shopcart.head.tot_to_pay | viskanCurrency: NGDATA.shopcart.head.currencyCode }}
Kundkorg
Kassa
Varukorg
Produkt Variant Antal Pris
{{ row.artname }} {{ row.attr1_code }} {{ row.rowsum_to_pay + row.discount | viskanCurrency: NGDATA.shopcart.head.currencyCode }}
Frakt: {{ NGDATA.shopcart.head.wdel_carriage | viskanCurrency: NGDATA.shopcart.head.currencyCode }}
Faktureringsavgift: {{ NGDATA.shopcart.head.wpay_carriage | viskanCurrency: NGDATA.shopcart.head.currencyCode }}
Summa: {{ NGDATA.shopcart.head.tot_to_pay | viskanCurrency: NGDATA.shopcart.head.currencyCode }}
Gå till kassan

Byt Bakgrund